ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΕΚΕΔΩΝ ΚΑΙ ΟΣΜΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Εξουδετερώνει τους δύσκολους λεκέδες και οσμές, συμπεριλαμβανομένου εκείνους και από τα κατοικίδια. Αφήνει ένα άρωμα φρεσκάδας Απαλό στα χρώματα και στα υφάσματα Σύνθεση από ενεργό οξυγόνο.

Οδηγίες Χρήσης

Πριν την πρώτη χρήση, ξεβιδώστε το καπάκι με την βούρτσα, τρυπήστε την ταινία ασφαλείας στο μέγεθος μιας καρφίτσας ( περίπου 2 χιλιοστά) και βιδώστε πίσω το καπάκι με την βούρτσα ( μην το βιδώσετε υπερβολικά). Πριν την χρήση, πάντα δοκιμάζετε σε μια περιοχή που δεν φαίνεται για να βεβαιωθείτε για την καταλληλότητα του υφάσματος. Ακατάλληλο για μεταξωτά, βελούδινα και υφάσματα ευαίσθητα στο νερό.

Αφαιρέσετε την βρωμιά που μπορείτε από την επιφάνεια.

Κρατήστε την κεφαλή προς τα κάτω και πιέστε ελαφρώς υγραίνοντας την βούρτσα απλικατέρ. Εφαρμόστε το προϊόν ( μην μουσκέψετε το χαλί εντελώς), τρίψτε ελαφρώς μέσα στο ύφασμα και αφήστε να δουλέψει για 3 λεπτά. Χρησιμοποιώντας ένα ελαφρώς βρεγμένο, ανοιχτόχρωμο  ρούχο, ταμπονάρετε το προϊόν και οποιαδήποτε υπολείμματα του λεκέ. Ξεπλύνετε την βούρτσα απλικατέρ μετά από κάθε χρήση. Αποθηκεύσετε το μπουκάλι σε όρθια στάση.

> Δείτε την Παρουσίαση

 Μετάβαση στο περιεχόμενο